Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
image description

TRANZIȚIA DE LA SCOALĂ LA VIAȚA ACTIVĂ PRIN STAGII DE PRACTICĂ, CONSILIERE SI ORIENTARE PROFESIONALĂ

Prezentare Proiect | Stagiu Practică

Obiectivul General al Proiectului

„Tranzitia de la scoala la viata activa prin stagii de practica, consiliere si orientare profesionala” dezvoltarea aptitudinilor de munca pentru 375 de elevi in scopul cresterii insertiei mai rapide pe piata muncii.

bannersite

Obiectivul genereaza beneficii in principal pentru grupul tinta. Prin activitatile proiectului se urmareste sa se creeze securitate emotionala eleviilor, sa stimuleze motivatia lor de a se integra in societate, sa stimuleze increderea in sine si nevoia de a se alatura unui grup social si profesional, sa ii invete pe elevi principiile care decurg din traiul independent, autonomia, siguranta de sine, autocontrolul si ultimul, dar nu cel din urma, sa creeze premise de dezvoltare a unei cariere, inclusiv sprijin pentru tranzitia de la scoala la viata activa.

Servicii Gratuite de

Orientare si consiliere in cariera in functie de aptitudini

Promovare a operatiunilor specifice pentru corelarea programelor de educatie si formare profesionala cu dinamica pietei muncii din regiunea de implementare, prin activitatile de practica pentru elevi desfasurate la unitati economice reprezentative din domeniile de interes.

Redirectionarea elevilor catre oportunitatile de integrare pe piata muncii identificate.

Facilitarea tranzitiei de la educatie la viata activa pentru toti elevii participanti.

bannersite2